Коми фольклор. Чукöртiс П. Аристэ- тайö Коми фольклор. Чукöртiс П. Аристэ I да Коми фольклор. Чукöртiс П. Аристэ II нима лэдзлöм нин небöгъяс йöзöдöм Интернетын.

Электроннöй версия вылас ыстысьны колö тадз, шуам:
Аристэ, Пауль 2008. Коми фольклор. Чукöртiс П. Аристэ I, Коми фольклор. Чукöртiс П. Аристэ http://www.folklore.ee/rl/pubte/ee/ariste/komi. Лöсьöдiс Николай Кузнецов. Эстон литература музейса фольклористика юкöд. Тарту 2008, 47 л.б.

Ставнас (титульнöй листнас тшöтш) принтуйтöм I либö II юкöнсö позьö лыддьыны сiйö юкöныслöн копияöн да ыстысьны сiйö юкöн вылас тадз, шуам:
Аристэ, Пауль 2005. Коми фольклор. Чукöртiс П. Аристэ I Лöсьöдiс Николай Кузнецов. Эстон литература музейса фольклористика юкöд. Тарту 2005, 47 л.б.

Джынвыйö принтуйтöм версияöн вöдитчигöн колö ыстысьны электроннöй небöг вылас.
Электроннöй небöг вылас ыстöдсö позьö пысавны (вöчны линк) мыччöда базааныд либö интернет лист боканыд сöмын небöгыслöн водзбан лист бок пырыс да колö юöртны та йылысь folklore@folklore.ee адресö.
Юклöмöн небöгсö разöдны оз позь.