Karula pärimus

Regilaulud ja lastelaulud

Regilaulude hulgas on säilinud palju pikki eepilisi laule ja ballaade, erakordselt pikad on ka karja- ja töölaulud, samuti pulmalaulud.

Lastelaulude seast leiate uinutamislaule, sõrmenimesid, hüpitamisi ja mängitusi, lugemisi, narritusalme ja mängualguse lugemisi.

Tagasi esilehele

RKM II 307, 345 (2) < Karula khk., Pikkjärve k., Alliku t. < Rõuge khk., Tsooru v. - Ottilie Kõiva < Liine Baumann, s. 1900 (1973) Sisestas Salle Kajak 2002, kontrollis Anne Kaaber 2002, parandas Kairika Kärsna 2003
Siin ei ole enam kaasitatud. Ema ajal kaasitati.

RKM II 307, 346 (3) < Karula khk., Pikkjärve k., Alliku t. < Rõuge khk., Tsooru v. - Ottilie Kõiva < Liine Baumann, s. 1900 (1973) Sisestas Salle Kajak 2002, kontrollis Anne Kaaber 2002, parandas Kairika Kärsna 2003
Mardi- ja kadrlaulu tiidva kõik.