Kambja pärimus

Muusika

Tagasi esilehele

RKM II 392, 283 (4) < Kambja khk., Tuigu k. < Rõuge khk. - Merrit Kiho < Salme Nemvalts, 76 a. (1985) Sisestas Salle Kajak 2002, kontrollis Anne Kaaber 2003, parandas Kairika Kärsna 2003
Olime koolis, mina olin klassivanem. Miina Härma pidi "Kandlesse" tulema koori juhatama. Läksime koos Elsa Maasikuga vastu. Tuli pähe, et Võrus on takso. Teine läks taksot, teine lilli otsima. Teel tuli üks vanamees vastu ja viibutas, et tema tahab kah jaama saada. Autojuht ütles aga, et ei saa masinat seisma jätta, enam ei lähe käima. Miina Härma imestas, et Võrus ka autod on.