klass
Laste laule ja muusikat kuulame koolide juurest. Sellel leheküljel aga vaatame lähemalt kooli ennast. Kool on väga oluline külarahvale, õpetajad on väga lugupeetud ja hinnatud inimesed. Kuigi kogu maa on täielikult üles haritud, nii et küladel ei ole vahet ja naabri aia järel algab järgmise külamehe aed, leitakse kooli jaoks ikka avarust ja ruumi. Pildil on Khwiliba põhikooli üks klassiruumidest. Lapsed istuvad muldpõrandal, seintel on valmiskirjutatud tahvlid, elektrit ja aknaklaase ei ole. Umbes selline on ka meie noorte trummarite klassituba.

We can hear more songs and music on the school pages. The School is very important for local villages. There are no borders between villages, homesteads and gardens cover all the land, but there is enough room for Schools. Teachers are very important persons. There is no any luxury in the classrooms, no glasses in front of the windows, nor any electricity. This is how our young drummers are learning, too.

Kool * * * School

Khwiliba põhikool * * * Khwiliba Primary School * * * Emaloba põhikool * * * Emaloba Primary School