Wallner, August Mõned traditsioonid Valga Karulast ja Urvastest. Eesti Kirjandus 1924:7, 308-310. [(1) Vallner, August Õienduseks ja täienduseks. Eesti Kirjandus 1924:12].

Wallner, August Mõned traditsioonid Võru Karulast ja Urvastest. Eesti Kirjandus 1923:8, 380-382.

Wahter, Leo Tähtsamad jutustused, milledes esinevat kuradit on hakatud kunstis kujutama. Usuteadusline Ajakiri 1935:4, 120-127.

Weski, J[ohannes] W[oldemar] "Kalevipoja" parandamiseastmed. Eesti Kirjandus 1918/1919:1/2, 39-50; 1918/1919:7, 171-176; 1918/1919:8/9, 192-205; 1918/1919:10, 245-256.

Weber, Friedrich Christian [Eestlaste lauludest]. Ihre Gesänge = Nende laulud. E[duard] Laugaste Eesti rahvaluuleteaduse ajalugu [1]. Valitud tekste ja pilte. Tallinn: Eesti Riiklik Kirjastus, 1963, 81. [Allikas: [F. C. Weber] Das Veränderte Rußland. Frankfurth 1721].

Webermann, Otto A[lexander] 100 Jahre estnisches Nationalepos "Kalevi-poeg". Mitteilungen aus baltischem Leben 1961:3, 1-4.

Webermann, Otto A[lexander] Kreutzwalds "Kalevipoeg". Zur Problematik des estnischen Epos. Volksepen der uralischen und altaischen Völker. Ural-Altaische Bibliothek 16. Wiesbaden: Otto Harrassowitz, 1968, 13-35.

Webermann, Otto A[lexander] Nachruf. Walter Anderson (1885-1962). Zeitschrift für Ostforschung 12.1963:4, 708-718.

Westrén-Doll, A[ugust Oswald] Abgötterey" zu Ausgang der schwedischen und Beginn der russischen Zeit. Õpetatud Eesti Seltsi Aastaraamat 1925. Tartu 1926, 7-25.

Westrén-Doll, A[ugust Oswald] Beiträge zur estnischen Ortsnamen- und Sprachforschung [: (4) Katku, katk, katt in estnischen Ortsnamen; (8) Zauberspruch aus St. Bartholomäi; (9) Drei Bruchstücke estnischen Volks-lieder]. Sitzungsberichte der Gelehrten Estnischen Gesellschaft 1912/1920. Dorpat 1921, 154-173.

Wiedemann, F[erdinand] J[ohann] Aus dem inneren und äusseren Leben der Ehsten. Nachdruck. Hannover-Döhren: Harro v. Hirschheydt, 1973. VI + 498 lk. [Varasem trükk: 1:1876].

Wieselgren, Per Georg Stiernhielm och Georg Mancelius på visitationsresa. En akt ur det dorptska underkonsistoriet refererad. Svio-Estonica 12(3). Lund 1954, 157-162.

Winter, Helmer Kalevanpojat Kalevipoeg. Estonian Poetry and Language. Studies in Honor of Ants Oras. Stockholm: Vaba Eesti, 1965, 202-217, kaart. [Summary: Kalevanpojat Kalevipoeg].

Wolf-Knuts, Ulrika Kulturbärare, siare och smeder. Kalevala, Kalevipoeg, Hiawatha. Ulrika Wolf-Knuts All världens epos. NIF Publications 15. Åbo: Åbo Akademis bibliotek, 1985, 11-15, ill.

Wuolijoki, Hella Sõja laul / Ruth Mirov (toim / komment). Tallinn: Eesti Raamat, 1986. 88 lk, ill.

Wuolijoki, Hella Sõja laul = Das estnische Kriegslied / Hans Peter Neureuter (toim / komment); Ruth Mirov (toim / komment); Ülo Tedre (toim / komment). Sammlung Trajekt 18. Stuttgart: Cutta; Helsinki: Otava, 1984. 181 lk. Kaalep, Ain Sõna viidi, teine toodi. Keel ja Kirjandus 1986:7, 438-439. ©Semrau, Richard Estnische Volksdichtung und Werk Brechts. Notate 10.1987:4, 13.