II/III aruanne F. R. Faehlmann’i mälestuse jäädvustamise fondi üle. Eesti Kirjandus 1928:3, 176.

IV, V ja VI aruanne F. R. Faehlmann’i mälestuse jäädvustamise fondi üle. Eesti Kirjandus 1928:5, 287-288.

XIX Kreutzwaldi päev 26.-27. detsembril 1975. a. Ettekannete teesid / Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1975. 27 lk.

XVI Kreutzwaldi päev 26.-27. detsembril 1972. a. Ettekannete teesid / E. Liiv (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1972. 20 lk.

XVII Kreutzwaldi päev 26.-27. detsembril 1973. a. Ettekannete teesid / Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1973. 16 lk.

XVIII Kreutzwaldi päev 26.-27. detsembril 1974. a. Ettekannete teesid / E. Liiv (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1974. 27 lk.

XX Kreutzwaldi päev 26.-27. detsembril 1976. a. Ettekannete teesid / E. Liiv (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1976. 36 lk.

XXI Kreutzwaldi päevad 26.-27. detsembril 1977. a. Ettekannete teesid / R. Veidemann (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1977. 48 lk.

XXII Kreutzwaldi päevade konverentsi teesid = Thesen zur Konferenz der XXII Kreutzwald Tage = Тезисы XXII конференции "Дни Крейцвальда" / R. Veidemann (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1978. 96 lk.

XXIII Kreutzwaldi päevade konverentsi teesid / R. Veidemann (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1979. 32 lk.

XXIV Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXIV конференции "Дни Крейцвальда" / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1980. 104 lk.

XXIX Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXIX конференции "Дни Крейцвальда" / Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1985. 79 lk.

XXV Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXV конференции "Дни Крейцвальда" / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1981. 92 lk.

XXVI Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXVI конференции "Дни Крейцвальда" / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1982. 68 lk.

XXVII Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXVII конференции "Дни Крейцвальда" / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1983. 56 lk.

XXVIII Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXVIII конференции "Дни Крейцвальда" / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1984. 56 lk.

XXX Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid = Тезисы докладов XXX конференции "Дни Крейцвальда" / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1986. 79 lk.

XXXI Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid / S. Olesk (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1987. 33 lk.

XXXII Kreutzwaldi päevade konverentsi ettekannete teesid / M. Kasterpalu (toim); Eesti NSV TA Fr. R. Kreutzwaldi nim. Kirjandusmuuseum. Tartu 1988. 43 lk.