Näita toimetatud versiooni

EÜS III 384/7 (66) < Halliste khk., Kaarli v., Rae t. - J. Sakkeus & J. Aavik < Reet Saar, 75 a., ehk "Joosepsaar" (1906) tüübinimed kontrollimata Vanal mehel Üts ep ma tütar emäle Üts ep ma tütar esäle Kupukene kuuel vellel Siiski tuli kulu kossuelle Vana all tuli auguteme Tatti lõug tuli tahtemaie Ila mokk tuli immustema Emäke ennekene Isäkene taadikene Kuidas lääb vara vanale Enneaigu allilegi Lese sängu leina sängu Kulu sängu kurva sängu Mure sängu musta sängu Vana sängu vaeva sängu pag. 385 Tütar noori linnukene Mine ikki sa vanale Vanal o palju varada Kulul palju kopikida Johub kulu koolemaie Vana raibe rambumaie Vara jääb sinu vaata Kopik sinu kuluta Raha karbi su kaeda Emäkene ennekene Esäkene taadikene Taha ei vana varada Ega kulu kopikida Kui miul meesi meeleline Kaasa mul kaala armuline Vana sängu vaeva sängu Mure sängu musta sängu Lese sängu leina sängu Kulu sängu kurva sängu Küünar vetta külle alla Tütar noori linnukene Mine ikki sa vanale Vanal o palju varada pag. 386 Kulul palju kopikida Juhub kulu koolemaie Vana raibe rambumaie Vara jääb sinu vaata Kopik sinu kuluta Raha karbi sinu kaeda Emäkene ennekene Taha ei vana varada Ega kulu kopikida Kui mull meesi meeleline Kaas mul kaala armuline Või ei õneta elada Tervisida teta tööda Kui meil õnne siis elame Kui meil tervit teeme tööda Taha ei vana varada Ega kulu kopikida Vana sängu vaeva sängu Lese sängu leina sängu Mure sängu musta sängu Küünar vetta külle alla Näe kus katte noore sängu Paraviisi paari sängu pag. 387 Liikva lina paukva padja Nõrkva nõrga sängu laua Kõige öö õle kahise.