BERTA - Eesti rahvakalendri tähtpäevade andmebaas

Jaanipäeva tähistamine

Jaanituli Leningradi oblastis 1965, foto Aleksei Peterson, Eesti Rahva Muuseumi (ERM) fotokogu (1), jaanitule süütamine Saulepi vallas 1965, foto I. Kala, Eesti Rahva Muuseumi fotokogu (2), jaanituli Tudu pargis 1967, foto V. Kutsar, ERMi fotokogu (3), Eesti Rahva Muuseumi jaaniõhtu Raadi mõisa territooriumil 1991, foto H. Duglas, ERMi fotokogu (4), leedutorni ehitamine Kuivastus, Muhu saarel 1934, foto Gustav Ränk, ERMi fotokogu (5-9), jaanituli, foto Malev Toom, Postimehe arhiiv (10), Raadi jaanituli 1997, foto Ove Maidla, Postimehe arhiiv (11-12), jaanituli, foto Aare Puuri, Postimehe arhiiv (13), Jaanipäev Juhan ja Virve Tuubeli Kanarbiku talu õuel Tartumaal Ilmatsalus 1996. aastal, foto erakogust (14), pidulised 1936. aasta jaanilaupäeval Tsitri rannas, foto autor teadmata, ERMi fotokogu (15-17), Lundi linna jaanipäev Rootsis 1999, foto Andres Kuperjanov (18-20), Meeksi Jaanikivi (21), jaanituli Rocc-al-Mare Vabaõhumuuseumis 2004 (22-24)